Deutsche Bank AG згортає операції на ринку капіталу в Росії

Doyche-bank

Deutsche Bank AG, керуючий найбільшим інвестиційним банком в Європі, має намір згорнути операції на ринку капіталу в Росії до середини 2016 року.

Це випливає з виступу співкерівника банку Джона Крайана, підготовленого до річних зборів акціонерів банку.

“Компанія вийде зі свого бізнесу на ринку капіталу в Росії до середини року”, – повідомив він.

Пан Крайан заявив, що найбільший інвестбанк Європи має намір зосередитися приблизно на третині клієнтів свого підрозділу з цінних паперів, які вже забезпечують 98% його виручки.

Минулого тижня газета Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) повідомила, що Deutsche Bank планує до кінця 2019 року зменшити число клієнтів у всьому світі більш ніж на 30 тисяч, прагнучи знизити ризики і підвищити увагу до ключових клієнтів банку.

У той же час Джон Крайан зазначив, що Deutsche Bank залишається “беззастережно” прихильним до свого бізнесу з цінних паперів, оскільки він являє собою “незамінний елемент” стратегії розвитку банку.

Deutsche Bank, як і багато інших глобальні інвестиційні банки, планує скорочення своїх операцій на ринку капіталу в поточному році на тлі негативного впливу на прибуток сектора нестабільну ситуацію на ринку, низьких процентних ставок і посилення правил регулювання.

Правда України

коментарі: