«Ми приїхали за перемогою» – Андрій Шевченко про матч зі збірною Чехії

Головна спортивна подія дня – матч футбольних команд України та Чехії за першість у Лізі націй УЄФА, який відбудеться у місті Угерске Градіштє.

Команда приїхала до Чехії за перемогою, ми напевно будемо намагатись здобути три бали, будемо намагатись зробити все, що вміємо. Але якщо буде нічия, то це також можна вважати позитивним результатом», – заявив на прес-конференції тренер українців Андрій Шевченко.

На думку Андрія Шевченка «всі три команди (чеська, словацька і українська – ред.) в цій групі приблизно однакового рівня. Кожна команда може здобути максимум очок».

Чеські футболісти ставляться до матчу з українською командою як до виклику гідних суперників.

«Це будуть гострі кваліфікаційні дуелі, йдеться про гру за високі ставки», наголосив тренер чеської команди Карел Яронім.

Читайте також: «Новий футбольний турнір – Ліга націй. Чи зможе виграти Україна?»

Всі квитки на українсько-чеський матч  викуплені.

Українська команда у своїй групі Б (Liga B) має ще зустрітись з командою Словаччини, а далі переможець у цій групі поступить до елітарної групи A (Liga A), та ж команда, яка опиниться на останньому місці, відійде до нижчої групи Ц (Liga C).

Всього до Асоціації УЄФА входить 55 національних команд,  фінал першої футбольної першості Ліги націй УЄФА  відбудеться наступного 2019 року.

Як зазначають чеські ЗМІ, Ліга націй, ці нові міжнародні футбольні перегони УЄФА мають «пишномовну назву».

«Та чи стануть вони також вражаючим, чи хоча б напруженим футбольним видовищем, наразі можемо лише здогадуватись», – пише видання Lidovky.

коментарі: